AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstüne gitmek

Kahve falında mezar üstüne gitmek

Kahve falında mezar üstüne gitmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret eder.

Kahve falında mezar üstüne gitmek gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız düşünülerek yapılan davranışlara ters tepki göstermemeye çalışmalısınız.

Kahve falında mezar üstüne gitmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üstüne çiçek dikmek güllük gülistanlık olacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezar üstüne basmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne yatmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, cebinin para göreceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne düşmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, içinin rahatlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir