AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstüne düşmek

Kahve falında mezar üstüne düşmek

Kahve falında mezar üstüne düşmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına delalettir.

Kahve falında mezar üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Yardım etmeniz gereken kişiler olabilir.

Kahve falında mezar üstüne düşmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında mezarın üstüne düşmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın üstüne düşmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları üstüne düşmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında ayakların üstüne düşmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dört ayak üstüne düşmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına işaret eder.

Kahve falında ağacın üstüne düşmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yazgısının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kafasının üstüne düşmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir