AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünde köpek görmek

Kahve falında mezarın üstünde köpek görmek

Kahve falında mezarın üstünde köpek görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mezarın üstünde köpek gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı ya da ailenizi ilgilendiren konulara odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında mezar üstünde köpek görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına işarettir.

Kahve falında mezarın üstünde köpek görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlık üstünde uçmak şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstünü örtmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstünden geçmek her daim bereketli işler yapacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığın üstünden geçmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, herhangi zarara uğramayacağına inanılır.

Kahve falında mezarın üstünde kar görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstünü temizlemek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir