AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünde dua etmek

Kahve falında mezarın üstünde dua etmek

Kahve falında mezarın üstünde dua etmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, hayatını yoluna koymaya, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstünde dua etmek gördüyseniz:

  • Romantizm artıyor, sevdiğiniz bir kişiyle özel paylaşımlarınızı arttırmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında mezarın üstünde dua etmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua etmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın başında dua etmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığa gidip dua etmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi mezarında dua okumak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık dua okumak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, insanların takdirini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara gidip dua etmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında mezar üzerinde dua okumak fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir