AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üzerinde gül görmek

Kahve falında mezarın üzerinde gül görmek

Kahve falında mezarın üzerinde gül görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, can bulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın üzerinde gül gördüyseniz:

  • Yeni kişiler duygusal bir görünüm sergilemekle birlikte menfaat veya sadece fiziksel istifade için yaklaşıyor olabilirler.

Kahve falında mezara gül bırakmak gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezara gül koymak aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta kırmızı gül görmek yaşam tecrübesi edineceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında mezara gül atmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında mezarda kırmızı gül görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde gül görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, canın sıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üzerinde gül görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda beyaz gül görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir