AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara gül dikmek

Kahve falında mezara gül dikmek

Kahve falında mezara gül dikmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara gül dikmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları mantıklı şekilde tartışmak istemenize rağmen, olaylar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında mezara gül dikmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa gül dikmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül fidesi dikmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeye gül dikmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe gül dikmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül fidanı dikmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, dertlerden kurtulmaya işarettir.

Kahve falında beyaz gül dikmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül dikmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir