AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda beyaz gül görmek

Kahve falında mezarda beyaz gül görmek

Kahve falında mezarda beyaz gül görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda beyaz gül gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Kahve falında mezarda beyaz gül görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mezarın üzerinde gül görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezara gül atmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yüksek mevkilere getirileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta kırmızı gül görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda gül görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yanlışlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda kırmızı gül görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde gül görmek endişelerin sona ereceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına delalet eder.

Kahve falında mezara gül bırakmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, nasiplerini alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir