AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünde yatmak

Kahve falında mezarın üstünde yatmak

Kahve falında mezarın üstünde yatmak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, maddi olanaklarının artacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında mezarın üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta yarar var.

Kahve falında mezarın üstünde yatmak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum üstünde yatmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında masanın üstünde yatmak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumun üstünde yatmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz üstünde yatmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında karın üstünde yatmak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşin üstünde yatmak bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağın üstünde yatmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir