AnaSayfa / Genel / Kahve falında isimsiz mezar taşı görmek

Kahve falında isimsiz mezar taşı görmek

Kahve falında isimsiz mezar taşı görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, karanlığın biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında isimsiz mezar taşı gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun canınızı sıkmış olan bir durumun intikamını alma fırsatıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında mezar taşına isim yazmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında isimsiz mezar taşı görmek rahat ve huzurlu olunacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşa isim yazmak kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına rivayet eder.

Kahve falında isimsiz mezar görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşında isim görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında mezar taşına dokunmak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında mezar taşının yıkıldığını görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, spor yapmaya başlanılacağına rivayet eder.

Kahve falında arapça yazılı mezar taşı görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir