AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşına yazı yazmak

Kahve falında mezar taşına yazı yazmak

Kahve falında mezar taşına yazı yazmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşına yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bazı iş, uygulama, anlaşma ya da kişilerden tamamen kurtulmanız gerektiğinin farkına varabilir veya saydığımız başlıklar olmadan devam etmenizin mümkün olmadığını anlayabilirsiniz.

Kahve falında mezar taşına yazı yazmak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşa yazı yazmak eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşına isim yazmak kurulu düzeninin olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında mezar taşı yazmak problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yazısız mezar taşı görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mezar taşı yazısı okumak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazılı mezar taşı görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arapça yazılı mezar taşı görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir