AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşı yazmak

Kahve falında mezar taşı yazmak

Kahve falında mezar taşı yazmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yüzüne kan geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşı yazmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemek için gereğinden fazla harcamalar yapabilir veya hediyeler ya da ödünler verebilirsiniz.

Kahve falında mezar taşına yazı yazmak çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar taşına isim yazmak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında mezar taşı yazmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında taşa yazı yazmak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşa isim yazmak inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan taş toplamak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına delalettir.

Kahve falında taştan mezar görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında kendi mezar taşını okumak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir