Kahve falında mezar taşı yapmak

Kahve falında mezar taşı yapmak bir sebeple sıkıntılarının artacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, sorunlarının artacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mezar taşı yapmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanmanıza yardım edebilecek gerçek projelere yönelmelisiniz.

Kahve falında mezar taşı yapmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşını görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine inanılır.

Kahve falında mermer mezar taşı görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında renkli mezar taşı görmek zenginliğe sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşına basmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına inanılır.

Kahve falında mezar taşı almak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında mezar taşına dokunmak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında mezardan taş toplamak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, helal kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir