AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşı almak

Kahve falında mezar taşı almak

Kahve falında mezar taşı almak insanlar tarafından tanınacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, bol kazanç elde edeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalet eder.

Kahve falında mezar taşı almak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular hala sizin kendinizi işinize vermenizi kısmen engelliyor olabilir.

Kahve falında birinin mezar taşını görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşı temizlemek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işarettir.

Kahve falında annenin mezar taşını görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli mezar taşı görmek üzüntü yaşamaya, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezar taşını öpmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında mezar taşı almak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına delalettir.

Kahve falında mezar taşı silmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında evliya mezar taşı görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir