AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli mezar taşı görmek

Kahve falında renkli mezar taşı görmek

Kahve falında renkli mezar taşı görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yüksek moralli olacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında renkli mezar taşı gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizden bahsetmeden önce yol planınızı netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında renkli mezar taşı görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli taş görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında renkli taşlar toplamak ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renk taş görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkli taş görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına alamet eder.

Kahve falında renkli taş görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli taşlar görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk taş görmek keyfe kavuşacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir