Kahve falında mezar taşını görmek

Kahve falında mezar taşını görmek insanlarla bir araya geleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında mezar taşını gördüyseniz:

  • Bir plan, düzenleme veya randevu bazı konuların gelişiminde ya da ilerlemesinde etkili olabilir.

Kahve falında kendi mezar taşını okumak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşının düştüğünü görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil mezar taşı görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıktan taş toplamak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine işarettir.

Kahve falında mezar taşına basmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının mezar taşını görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine alamet eder.

Kahve falında mezar taşının yıkıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane mezar taşı görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top