AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşı taşımak

Kahve falında mezar taşı taşımak

Kahve falında mezar taşı taşımak bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar taşı taşımak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular istediğiniz yönde ilerlemeyebilir.

Kahve falında mezar taşı taşımak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine tabir olunur.

Kahve falında taş taşımak büyük aksilikler yaşayacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük taş taşımak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, o kişiye zararının dokunacağına inanılır.

Kahve falında sırtında taş taşımak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında traktörle taş taşımak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarı başka yere taşımak resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarı taşımak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına işarettir.

Kahve falında mezara toprak taşımak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir