AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara toprak taşımak

Kahve falında mezara toprak taşımak

Kahve falında mezara toprak taşımak çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine alamet eder.

Kahve falında mezara toprak taşımak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda verdiğiniz mücadeleler esnasında, çevrenizdeki herkesi memnun etme çabanız sizi yıpratabilir.

Kahve falında mezara toprak taşımak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak taşımak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında toprak taşımak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyonla toprak taşımak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara su taşımak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, başarılarının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlık taşımak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarı başka yere taşımak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına yorulur.

Kahve falında mezar taşımak kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir