AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktörle taş taşımak

Kahve falında traktörle taş taşımak

Kahve falında traktörle taş taşımak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında traktörle taş taşımak gördüyseniz:

  • Duygusal seçimler yapmanız iş hayatınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında traktörle taş taşımak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, hayallerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında traktörle yük taşımak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında traktörle ev taşımak yaşanan zor günlerin biteceğine, sıkıntılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında traktörle kum taşımak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında traktörle eşya taşımak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında traktörle gitmek başarıdan başarıya koşacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında traktör kazası görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında traktörün yandığını görmek işlerin düze çıkarılacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir