AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında taş taşımak

Kahve falında sırtında taş taşımak

Kahve falında sırtında taş taşımak kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, hem yıpranacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında taş taşımak gördüyseniz:

  • Sosyal bir faaliyete katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında sırtında taş taşımak hoşluk içinde olacağına, bahtının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini sırtında taşımak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını sırtında taşımak çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine inanılır.

Kahve falında kocasını sırtında taşımak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hanımını sırtında taşımak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında annesini taşımak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir kimseyi sırtında taşımak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir