AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük taş taşımak

Kahve falında büyük taş taşımak

Kahve falında büyük taş taşımak yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, maddi açıdan zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük taş taşımak gördüyseniz:

  • Mücadele içeren veya rekabet ortamlarına girmeniz yenilenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında büyük taş taşımak çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında taş taşımak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında traktörle taş taşımak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taş taşımak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşı taşımak üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük balık taşımak gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında büyük karpuz taşımak canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında büyük beyaz taş görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir