AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarı taşımak

Kahve falında mezarı taşımak

Kahve falında mezarı taşımak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında mezarı taşımak gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeler ilişkilerinizin dayanağının değişmesi anlamına geliyor, hazırlıklı olmalısınız.

Kahve falında mezarlık taşımak işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı taşımak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezara toprak taşımak problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına alamet eder.

Kahve falında mezar taşımak işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarı taşımak sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarı başka yere taşımak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında mezara su taşımak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanı sırtında taşımak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, sorunlarını gidereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir