Kahve falında mezar taşı dikmek

Kahve falında mezar taşı dikmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, planlı ve programlı davranacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı dikmek gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında mezar taşı dikmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara menekşe dikmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta ağaç dikmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında mezara gül dikmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstüne çiçek dikmek dayanışma içinde kalacağına, girilen yolda zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında mezara mum dikmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine delalettir.

Kahve falında mezara soğan dikmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mezar üstüne çiçek dikmek kısa sürecek bir işe gireceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir