AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta yol görmek

Kahve falında tahta yol görmek

Kahve falında tahta yol görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında tahta yol gördüyseniz:

  • Farklılıklar sizi korkutmasın, farklı düşünen kişiler olmazsa ilerleme sağlanması imkansızdır.

Kahve falında tahta yol görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında tahta üzerinde uçmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta bisiklet görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında tahta duvar görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta kaşık almak şansının kendisinden yana gideceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine inanılır.

Kahve falında çürük tahtaya basmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta sehpa görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar tahtasını görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir