AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta sıra görmek

Kahve falında tahta sıra görmek

Kahve falında tahta sıra görmek çalıştığına değeceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, isteklerine kulak vereceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta sıra gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan şeyler veya kişiler var.

Kahve falında tahta sıra görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işarettir.

Kahve falında okulda sıra olmak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sıra dağlar görmek keyifli sohbetler edeceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında hastanede sıra beklemek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıra dağ görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm sırasının geldiğini görmek zahmet veren işlerin artacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıra kuyruğu görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında sıra taşlı yüzük görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir