AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda altın bulmak

Kahve falında mezarda altın bulmak

Kahve falında mezarda altın bulmak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda altın bulmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında mezardan altın bulmak askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta altın bulmak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda altın bulmak bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, ekmeğinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar kazmak altın bulmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta para bulmak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta kağıt para bulmak zenginleşeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta define bulmak çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda hazine bulmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir