AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta altın bulmak

Kahve falında mezarlıkta altın bulmak

Kahve falında mezarlıkta altın bulmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta altın bulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız başarmak istediğiniz işleri karışık hale dönüştürebilir.

Kahve falında mezarda altın bulmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta altın bulmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında mezar kazmak altın bulmak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan altın bulmak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta para bulmak terfi alacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta kağıt para bulmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda hazine bulmak zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta define bulmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir