AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan altın bulmak

Kahve falında mezardan altın bulmak

Kahve falında mezardan altın bulmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezardan altın bulmak gördüyseniz:

  • Belli iş ya da konularda kendi lehinize düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında mezardan altın bulmak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda altın bulmak onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta altın bulmak sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar kazmak altın bulmak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına yorulur.

Kahve falında mezar bulmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mezarda define bulmak masrafların bu dönemde artış göstereceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta bebek bulmak sağlıklı bir kişi olmaya, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine delalettir.

Kahve falında mezarda hazine bulmak çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, işlerinde berekete kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir