AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana yem olmak

Kahve falında aslana yem olmak

Kahve falında aslana yem olmak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, ferahlık veren sözler duymaya, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında aslana yem olmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir konu benzeri şeylerde şanslısınız.

Kahve falında aslana yem olmak iflas edeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslanlara yem olmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ticaret ehli olacağına inanılır.

Kahve falında yem görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, önemli kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında yeşil yemlik görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına işarettir.

Kahve falında yeme yemek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Kahve falında papağana yem vermek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında kuşlara yem atmak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında tavuklara yem vermek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir