AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeme yemek

Kahve falında yeme yemek

Kahve falında yeme yemek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeme yemek gördüyseniz:

  • Stresli bir konuya işaret eden tartışmalar sonunda tatlıya bağlanabilir.

Kahve falında yemek görüp yememek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, memur ise terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yemek yememek ferahlığa çıkacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün yemek yemesini görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yemeği yememek layık olduklarına sahip olacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza delalettir.

Kahve falında yemek yemeye gitmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek yemeye çalışmak bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeme yemek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, güzel huylarının değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baykuşa yem vermek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir