AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yemlik görmek

Kahve falında yeşil yemlik görmek

Kahve falında yeşil yemlik görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yemlik gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak, işde başarı getirebilir.

Kahve falında yeşil yemlik görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papağana yem vermek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulur.

Kahve falında hindiye yem vermek esenliğe kavuşacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin fare yemesini görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında meyve yememek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, imkânların günden güne azalacağına işaret eder.

Kahve falında yem yiyen kuşlar görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşuna yem vermek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hurma yemeyi görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, borçlarının hafifleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir