AnaSayfa / Genel / Kahve falında yem görmek

Kahve falında yem görmek

Kahve falında yem görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, yeniden bir araya geleceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, saygın bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yem gördüyseniz:

  • Eski şartların devam etmesi sizin için daha elverişlidir.

Kahve falında beyaz yemen görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına işarettir.

Kahve falında balık yemeye gitmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine delalet eder.

Kahve falında yemlik toplamak çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hem çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında güvercinlere yem vermek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oltaya yem takmak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında ineğe yem vermek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında yemek yemeye gitmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir