AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuklara yem vermek

Kahve falında tavuklara yem vermek

Kahve falında tavuklara yem vermek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine işarettir.

Kahve falında tavuklara yem vermek gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir, bazı yeni atılımlar gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında tavuk yememek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine inanılır.

Kahve falında tavuklara yem vermek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, güç ve kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk yemi görmek ailenin büyüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk yem vermek maddi gücünün eksileceğine, güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuklar yem vermek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına inanılır.

Kahve falında yem yiyen tavuk görmek dualarının karşılığını göreceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tavuğa yem vermek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine inanılır.

Kahve falında kedinin fareyi yemesini görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir