AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanlara yem olmak

Kahve falında aslanlara yem olmak

Kahve falında aslanlara yem olmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, bolluk içine olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında aslanlara yem olmak gördüyseniz:

  • Hayallere dalabilir, yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında aslanlara yem olmak şansının ve kısmetinin de açılacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında aslana yem olmak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında yemlik görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı görüp yememek gönül hoşluğu içinde olacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında insan eti yememek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk yememek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kendisine uğur getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pasta görüp yememek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında deveye yem vermek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir