AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşlara yem atmak

Kahve falında kuşlara yem atmak

Kahve falında kuşlara yem atmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında kuşlara yem atmak gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri ya da şikayetlerinizi dile getirmeniz duygusal anlamda suların ısınmasına neden olabilir.

Kahve falında kuşlara yem atmak ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşuna yem vermek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yem yiyen kuşlar görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuşa yem vermek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yem atmak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercinlere yem atmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık yem atmak kendisini bir türlü toparlayamayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir