AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda uyumak

Kahve falında mezarda uyumak

Kahve falında mezarda uyumak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında mezarda uyumak gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda gelişmeler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında mezar üstünde uyuduğunu görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, gülen yüzünün de solacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın yanında uyumak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulur.

Kahve falında mezarlık yanında uyumak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mezarın yanında uyumak her zaman çok başarılı olacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üzerinde uyumak maddi sıkıntılarından kurtulacağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde uyumak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda uyuduğunu görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar içinde uyumak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir