AnaSayfa / Genel / Kahve falında taştan aslan görmek

Kahve falında taştan aslan görmek

Kahve falında taştan aslan görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taştan aslan gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman ilişkinizde beklenmedik değişiklikler meydana gelmesine neden olabilir.

Kahve falında aslana taş atmak üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taştan aslan görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında aslanın yavrusunu görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında aslan ve ceylan görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yırtıcı aslan görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslan tarafından takip edilmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, dinde tartışmaya delalettir.

Kahve falında çok sayıda aslan görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan doğurmak sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir