AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana ekmek atmak

Kahve falında aslana ekmek atmak

Kahve falında aslana ekmek atmak bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında aslana ekmek atmak gördüyseniz:

  • İş yaşamında yeni başlayabilecek yurt dışı bağlantılarının size büyük bir katkısı olacak.

Kahve falında aslana ekmek atmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işlerinden de geri kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslana taş atmak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında aslana ekmek vermek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret eder.

Kahve falında ekmeğe tekme atmak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında güvercinlere ekmek atmak yanlış işler yapacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek çöpe atmak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmeği atmak dolandırılacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzüne ekmek atmak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir