AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşine taş atmak

Kahve falında kardeşine taş atmak

Kahve falında kardeşine taş atmak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kardeşine taş atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız alışverişlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında kardeşine taş atmak tüm dileklerin tutacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşe taş atmak içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşe tokat atmak kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşine tokat atmak zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, bilmediği duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kardeşine tokat atmak kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini uçurumdan atmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kargaya taş atmak arkasından iyi konuşulacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya taş atmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir