AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz başında oturmak

Kahve falında havuz başında oturmak

Kahve falında havuz başında oturmak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, sorunlarının biteceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına delalet eder.

Kahve falında havuz başında oturmak gördüyseniz:

  • Hatalara açıksınız.

Kahve falında havuz başında oturmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında havuz kenarında oturmak bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, engellerden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzda oturmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına delalet eder.

Kahve falında havuzun dibinde oturmak şansın yüze güleceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında havuz başında olmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar başında oturmak sorunlarının tamamen biteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenin başında oturmak ayrılığın sandığından da uzun olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ başında oturmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, rahat bir hayata sahip olmaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir