AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir başında oturmak

Kahve falında kabir başında oturmak

Kahve falında kabir başında oturmak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, maddi olarak güç kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabir başında oturmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ne ise veya hayatınızda değiştirmek veya değişiklik yapmak istediğiniz yerler neresi ise, harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında kabir başında oturmak kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, günden güne sorunlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kabirde oturmak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına tabir olunur.

Kahve falında kabir başında dua etmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabir başında dua okumak kafasını rahatlatacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulur.

Kahve falında kabir başında ağlamak ticarette öne geçeceğine, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında sofra başında oturmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine inanılır.

Kahve falında masa başında oturmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir