Kahve falında ateş başında oturmak

Kahve falında ateş başında oturmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ateş başında oturmak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız başarıyı beraberinde getirebilir.

Kahve falında ateş başında oturmak fakirlik ve yokluk göreceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında ateşe oturmak çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başının üstünde ateş görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işarettir.

Kahve falında tek başına oturmak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yeni bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuz başında oturmak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında masa başında oturmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenin başında oturmak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın başında oturmak tüm sıkıntıların giderileceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top