AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa başında oturmak

Kahve falında masa başında oturmak

Kahve falında masa başında oturmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masa başında oturmak gördüyseniz:

  • Yakında pek çok alanda aradığınız destek veya yardımı alabilirsiniz.

Kahve falında masa başında oturmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giyip nikah masasına oturmak dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında toplantı masasında oturmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yemek masasına oturmak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına inanılır.

Kahve falında nikah masasında oturmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında masanın üstünde oturmak sevdikleriyle arasının açılacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masanın üzerinde oturmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir