AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar başında ağaç görmek

Kahve falında mezar başında ağaç görmek

Kahve falında mezar başında ağaç görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, hayallerinin söneceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar başında ağaç gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilir planlarınızı özel kişilerle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında mezar başında ağaç görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına işarettir.

Kahve falında mezarın başında durmak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini mezar başında görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlık başında dua etmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya delalettir.

Kahve falında mezar başında oynamak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, en pahalı evlerde oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar başında köpek görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine delalettir.

Kahve falında kendi mezarı başında dua etmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Kahve falında mezar başında yasin okumak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir