AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa başında konuşmak

Kahve falında masa başında konuşmak

Kahve falında masa başında konuşmak makamını kaybedeceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında masa başında konuşmak gördüyseniz:

  • Tepki vermeye değil, olayları yatıştırmaya odaklanmalısınız.

Kahve falında masa başında konuşmak kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine yorulur.

Kahve falında masa başında oturmak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına işaret eder.

Kahve falında masa başında görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masa başı iş görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında masa başında çalıştığını görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masa başında birini görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masa başında çalışmak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar başında konuşmak sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir