AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın başında kuruan okumak

Kahve falında mezarın başında kuruan okumak

Kahve falında mezarın başında kuruan okumak işlerinin çok iyi gideceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın başında kuruan okumak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz ya da maddi içerikli planlarınız hakkında çok fazla konuşmamanızda veya bilgi vermemenizde fayda var.

Kahve falında mezarın başında kuruan okumak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar başında kuruan okumak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin başında kuruan okumak sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, şansın kapanacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün başında kuruan okumak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine inanılır.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar başında fatiha okumak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında mezar başında ayetel kürsi okumak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına delalettir.

Kahve falında mezar başında yasin okumak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir