AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın başında ağlamak

Kahve falında mezarın başında ağlamak

Kahve falında mezarın başında ağlamak çok kötü sonuçlar doğuracağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın başında ağlamak gördüyseniz:

  • Verdiğinizden daha azına razı olmanızı gerektiren iş, plan, ilişki ya da başka durumlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında mezar başında ağlamak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine delalettir.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi mezarının başında ağlamak hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir mezar başında ağlamak geleceğin güzel olacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın başında ağlamak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar başında ağladığını görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına işarettir.

Kahve falında cenaze başında ağlamak çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün başında ağlamak fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir