AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini mezar başında görmek

Kahve falında birini mezar başında görmek

Kahve falında birini mezar başında görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına işaret eder.

Kahve falında birini mezar başında gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla bazı aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında mezarın başında beklemek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kendini mezar başında görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar başında fatiha okumak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar başında ağlamak başarılara yeni başarılar katılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mezar başında ayetel kürsi okumak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü mezarı başında görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına delalettir.

Kahve falında mezar başında yasin okumak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlık başında dua etmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir