AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana binmek

Kahve falında aslana binmek

Kahve falında aslana binmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında aslana binmek gördüyseniz:

  • Endişelerinizi bir kenara bırakıp ilerlemelisiniz.

Kahve falında aslanın sırtına binmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında aslan üzerine binmek huzura erileceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına alamet eder.

Kahve falında aslana binmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında aslan üstüne binmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında aslanın üstüne binmek dertlerin sona ereceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında aslan ve ayı görmek güleceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslanı öldürmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslana yemek vermek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir