AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan ve ayı görmek

Kahve falında aslan ve ayı görmek

Kahve falında aslan ve ayı görmek en yukarılara çıkacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan ve ayı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendi havasında olabilirler.

Kahve falında aslan kaplan ayı görmek falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında ayı aslan görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine işarettir.

Kahve falında aslan ayı görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan ve ayı görmek istenen herşeye kavuşulacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında ayı ve aslan görmek rızkın artacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayı pisliği görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayıyı kovalamak benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, dişe diş savaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayı konuşmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir