AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanın üstüne binmek

Kahve falında aslanın üstüne binmek

Kahve falında aslanın üstüne binmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yolunun açık olacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslanın üstüne binmek gördüyseniz:

  • İşle aile arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında aslanın üstüne binmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında aslan üstüne binmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına yorulur.

Kahve falında boğanın üstüne binmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin üstüne binmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, mal kayıpları da yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında inek üstüne binmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsün üstüne binmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, dertlerinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz atın üstüne binmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında atın üstüne binmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir